Munkáink

tréning: felkészítés médiaszereplésre

vezérkép: 

Járási hivatalvezetőknek tartottunk kommunikációs tréninget a kormányhivatalban. A felkészítés elsősroban köz- és médiaszereplésre irányult. A protokollon túl az információk továbbításának módjaira, sajtóanyagok készítése, és sajtótájékoztatók megtrartására, interjúkra, rádiós beszélgetések lefolytatására, televíziós stúdióbeszélgetésekben való részvételre - mindezek hatékony megoldását és sok más, a gyakorlatban előforduló helyzetet próbálhattak ki a vezetők.

promóció: K1 gála

K1 Gála 2013 decemberében zajlott az Egyetemi Körcsarnokban. A Szuperinfó Mikuláskupát már tizennegyedik alkalommal szervezték meg. A hagyományokkal szakítva Kazincbarcika helyett ezúttal a borsodi megyeszékhelyen folyt megmérettetés, melynek meghívásos és pénzdíjas mérkőzéseire az ország számos településéről érkeztek versenyzők. A szervező kazincbarcikai Küzdő SportEgyesület maga is felvonultatta K1világbajnoki éremmel rendelkező, Európa Liga győztes és többszörös országos bajnoki címet birtokló sporttársait. Díszvendég Kunkli Tivadar volt.

komplex kommunikáció: Edelényi Kastélysziget

vezérkép: 

A BluePixel kommunikálta az Edelényi Kastélysziget II.fejlesztési ütemét. A beruházás kötelező és marketingkommunikációjához kapcsolódóan új honlapot fejleztett cégünk, virtuális sétát rögzített, reklámfilmeket készített, tréningeket tartott, számtalan fotózás és esemény szervezésért volt felelős... Végigdokumentáltuk a fejlesztés folyamatait és népszerűsítettük a turisztikai komplexumot. Munkáink zöme megtalálható az általunk fejlesztett www.edelenyikastelysziget.hu oldalon.

Oldalak